Telefon

0708-14 35 53

E-post

maggie@mbemassage.se

Öppettider

Mån - Fre: 08:00 - 19:00

Påskyndar rörlighet, återhämtning och läkning. Fascia är ett nätverk av bindväv som omsluter allt i hela kroppen.

”Du måste ha ett trollspö. Smärtan i axeln är borta”
”Efter behandlingen var min spänningshuvudvärk som bortblåst”
”Jag känner mig mycket rörligare”

Fascia är ett nätverk av bindväv, utan början och slut, som omsluter allt i hela kroppen, från muskler och skelett, till organ och celler. Detta nätverk är ansvarig för nästan all kommunikation i kroppen. En frisk, välfungerande fascia är förutsättning för att vi ska kunna röra oss smärtfritt. Men om fascian blir skadad, klibbar ihop eller blir inflammerad får vi ont. Vi får svårare att röra på oss och förmågan till återhämtning blir sämre. Man kan säga att allt påverkar fascian och hur vi mår, exempelvis ålder, kön, aktivitetsnivå, sjukdomar, mediciner, kost, stress, miljögifter, tanker och känslor.

Den smärtfria, avslappnande behandlingen ökar flödet av vätskan i vävnaden och hjälper därmed till i transporten av näringsämnen och bortförsel av slaggprodukter. I en fasciavågbehandling sprids vibrationerna liksom ringar på vattnet på kort tid i hela kroppen och påskyndar därmed rörlighet, återhämtning och läkning.

Min erfarenhet visar att behandlingsresultaten och helhetsupplevelsen blir bäst när jag kombinerar fasciavågbehandling med klassisk massage. Vid intresse tipsar jag om viktiga näringsämnen som kan bli avgörande för ännu bättre och mera hållbar läkning.

Pris: 500 kr per behandling.
Kombinerad med klassisk massage: 30 min för 440 kr, 45 min för 570 kr, 60 min för 700 kr.

Källor och lär dig mer om fascia
https://www.atlasbalans.com/se/
https://fasciaguide.com/se/
https://fasciaclinics.com/se/articles
https://podcasts.nu/poddar/fasciaguiden

Rekommenderade artiklar