Telefon

0708-14 35 53

E-post

maggie@mbemassage.se

Öppettider

Mån - Fre: 08:00 - 19:00

Näringstillskott för ett friskare liv. Starkare immunförsvar, ökad koncentration, bättre uthållighet och snabbare återhämtning.

Alla vill vi kunna leva ett friskt och långt liv. För att få göra det är kosten viktig. Kosten vi får i oss idag är annorlunda än för 50-100 år sedan. Våra jordar har utarmats på mineraler. Frukt som plockas omogen innehåller mycket mindre vitaminer än solmogna. Vi utsätts för fler och fler miljögifter, vi äter mer läkemedel, många av oss har stillasittande jobb, vi stressar mer och många av oss äter gärna färdigproducerad mat. Dessa är några faktorer bland många fler som gör att det uppstår näringsluckor. Så även om vi äter en varierad kost så behöver vi fylla på med ett bra och säkert näringstillskott.

Vårt näringstillskott består av patenterade produkter som är godkända i Sverige som livsmedel eftersom det bygger på frukt, bär och grönsaker. Produkterna produceras under GMP, vilket innebär att säkerhet, renhet och kvalitet är garanterade. Näringsämnena kommer tack vare ett patenterat näringstransportkoncept snabbt in i våra celler där de gör nytta. Detta garanterar ett mycket stort näringsupptag. Näringstillskottet går inte att överdosera. Produkterna är under ständig kontroll av ELAB Analytik GmbH samt finns med på Kölner Liste, vilket innebär att de är dopingsäkra.

Produkterna används av människor som du och jag, vardagsmotionärer såväl som toppatleter, elitidrottslag och internationella landslag. Många vittnar om ett starkare immunförsvar, ökad koncentration, bättre uthållighet och snabbare återhämtning.

Nyfiken? Vi anordnar kostnadsfria zoom-möten för intresserade. Ring mig för att få veta nästkommande datum. Vill du inte vänta? Ta kontakt med mig så kan jag hjälpa dig att köpa produkterna till ett förmånligare pris redan idag. Och kom ihåg att äkta läkning sker på cellnivå och kan ta tid.

Läs mer om firman och dess produkter
Under fliken Sport kan du lyssna på vad idrottare säger om produkterna.

Rekommenderade artiklar