Telefon

0708-14 35 53

E-post

maggie@mbemassage.se

Öppettider

Mån - Fre: 08:00 - 19:00

Ge dig själv en paus i vardagen! Klassisk massage är både avslappnande och åtgärdar värk och problem. 

Klassisk massage
Grundtanken med massagen är att försöka hitta och åtgärda muskelrelaterad värk och problem. Massage ger en normalisering och vitalisering av kroppens funktioner och understödjer därmed kroppens självläkande funktioner. Behandlingen ökar också din egen kroppsmedvetenhet.
De beprövade massageteknikerna jag använder består är huvudsakligen strykningar, knådningar och tryck på kroppens mjukvävnader (hud, bindväv och muskler).

Fasciavågbehandling
Den smärtfria, avslappnande behandlingen ökar flödet av vätskan i vävnaden och hjälper därmed till i transporten av näringsämnen och bortförsel av slaggprodukter. I en fasciavågbehandling sprids vibrationerna liksom ringar på vattnet på kort tid i hela kroppen och påskyndar därmed rörlighet, återhämtning och läkning.

Triggerpunktsbehandling
Triggerpunktsbehandlingar i kombination med massagebehandling leder till bättre behandlingsresultat. Triggerpunkter är små muskelknutor som skickar ut signaler som upplevs som smärta någon annanstans. Huvudvärk kan t.ex. orsakas av triggerpunkter i axlar och nacke. Triggerpunkter i sätesmuskulaturen som utstrålar till benet kan upplevas som ischiassmärtor. Ingen extra kostnad tillkommer för detta.

Koppning
Vid behov kompletterar jag klassisk massage med koppningsmassage. Med hjälp av koppen skapas det ett undertryck vilket ökar blodcirkulationen i huden och den underliggande vävnaden. Detta ökar borttransporten av slaggprodukter och har därmed utrensande egenskaper. Ingen extra kostnad tillkommer för detta.

Priser: 30 min för 440 kr, 45 min för 580 kr, 60 min för 720 kr.

Rekommenderade artiklar